KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Şehit Ahmet Akdal Ortaokulu

May

Okul Sporları Kort Tenisi Branşında Adana'da bölge birincisi olan okul takımımız Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.Müdür Yardımcımız Abdullah Can'ın takım sorumluluğunda ve öğrencilerimiz Adem Kaan Cinkara,Atakan Kapukaya ve Hasan Mert Demirci'nin üstün gayretleri ile okulumuz bölge birincisi olup Mersin'de düzenlenecek Türkiye finallerine katılma hakkına sahip oldu.Öğrencilerimize bu zorlu mücadelelerinde başarılar dileriz.

May

Okulumuzun düzenlediği Tübitak 4006 Bilim Fuarı kurum amirleri,öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.Öğrenciler yapmış oldukları projeleri standlarında sergileyip,gelen misafirler ve öğrenci arkadaşlarına projeleri hakkında bilgiler verdiler.

May

Tübitak 2204-B 0rtaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Adana Bölge Finallerine katılan ekibimiz okulumuzu başarı İle temsil etti.

May

Deneme sınavlarında başarılı olan öğrencilere düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Okulumuz İl Birincisi

Ock

Akademik başarıyı artırmak için okulumuz genelinde düzenli olarak deneme sınavları yapılmaktadır. Deneme sınavlarında sınıf düzeyinde okul birincileri, ikincileri ve üçüncüleri ödüllendirilmektedir. Ayrıca sınıf birincileri de ödüllendirilmektedir. 7. deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimize Okul Müdürü Yakup DAVARCI'nın konuşmasından sonra hediye takdimleri yapılmıştır. Okul Müdürü Yakup DAVARCI tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür etti. Başarılı bir yılın devamını temenni etti.

Ock

Öğrencilerimizde olumlu davranışları geliştirmek ve pekiştirmek adına her sınıftan bir öğrencimize arkadaşlarına örnek davranışlarından dolayı ödül verilmiştir. Ödül alan öğrencilerimize arkadaşlarına örnek davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Okul Müdürü Yakup DAVARCI bu tür ödüllendirmelerin devam edeceğini bu yüzden örnek olabilecek davranışların ikinci dönem tekrar değerlendirileceğini vurguladı. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür etti.

Ock

Okulumuz genelinde "Ayın Sınıfı Projesi" yürütülmektedir. Öğrencilerimizde olumlu davranış geliştirmek için başlattığımız bu projede belirli seçim kriterleri esas alınarak her ay bir sınıf Ayın Sınıfı seçilmektedir. 5-A sınıfı "Aralık  Ayının En İyi Sınıfı" olarak seçilmiştir. 5-A sınıfını tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından öğrencilerimize yönelik "Verimli Ders Çalışma""2024 Liselere Geçiş Sınavı""Sınır Koyma" ,"Sınav Kaygısı" ve "Öz Düzenlemeli Öğrenme" konulu seminer faaliyetleri yürütülmüştür. Okul genelinde farkındalık çalışmalarını desteklemek için seminer içerikleri ile ilgili okul panoları oluşturulmuştur. Ayrıca velilerimize yönelik de seminer içeriklerine uygun e-bülten, broşür, afiş vb. hazırlanarak çevrimiçi platformlarda paylaşılmaktadır. Okul-aile işbirliği ile farkındalık çalışmalarının güçlendirilmesi hedeflenmektedir.

Ekm

Sayın kaymakamımız Serkan KEÇELİ, sayın ilçe milli eğitim müdürümüz Enver GÖKŞEN, sayın şube müdürlerimiz ve şehidimizin kıymetli ailesinin katılımı ile okulumuza ismini veren değerli şehidimiz Veteriner Uzman Çavuş Ahmet Akdal'ı andık ve adına hazırlamış olduğumuz şehitlik köşesinin açılışı yaptık.